Onze tarievenlijst

MiLé heeft overeenkomsten gesloten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Dit betekent dat de behandelingen vanuit je aanvullende verzekering zullen worden vergoed. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om jouw zorgverzekering te beheren, wat impliceert dat je zelf moet controleren of je nog vergoedingen beschikbaar hebt. Bij jouw behandelend therapeut kun je echter wel een overzicht opvragen van het totale aantal behandelingen dat je hebt ondergaan bij MiLé in het gehele jaar. In het geval dat je niet of onvoldoende (aanvullend) verzekerd bent voor fysiotherapie, manuele therapie en/of oefentherapie, hanteert MiLé de hieronder vermelde tarieven. Het is belangrijk op te merken dat de tarieven van MiLé kunnen verschillen van die welke jouw zorgverzekeraar hanteert. Een overzicht van alle vergoedingen voor fysiotherapie vanuit de zorgverzekeraar is toegankelijk op de volgende website: https://www.zorgkiezer.nl/vergoedingen/fysiotherapie. Wij hanteren maandelijkse facturering aan de zorgverzekeraar; indien zij niet vergoeden, ontvang je een particuliere nota.

De particuliere nota (zie tarieven hieronder) is van toepassing op:
- mensen zonder aanvullende verzekering voor fysiotherapie
- mensen die door hun aanvullende verzekering heen zijn
- mensen die een zorgverzekering hebben bij een verzekeringsmaatschappij waar wij geen zorgovereenkomst mee hebben (altijd zelf controleren bij zorgverzekeraar; het kan zijn dat de zorgverzekeraar een deel (%) vergoed van de particuliere nota)

Verwijzing:
Directe toegang fysiotherapie (DTF) heeft ervoor gezorgd dat je sinds 2006 geen verwijzing meer nodig hebt voor fysiotherapie. Je kan hierdoor meteen een afspraak maken met de fysiotherapeut. Heb je wel een verwijzing? Dat is ook goed, dan mag je die meenemen bij de intake.

Niet nagekomen afspraak:
Wordt een gemaakte afspraak niet minimaal 24 uur van te voren geannuleerd of niet nagekomen, dan zijn wij genoodzaakt om de gereserveerde tijd bij jou in rekening te brengen middels een factuur.
Let op: deze factuur is niet te declareren bij jouw zorgverzekeraar, omdat het niet om verleende zorg gaat. Dit is een landelijke maatregel waaraan alle zorgaanbieders zich moeten houden en staat los van het feit of er al dan niet sprake is van een overmachtsituatie.

De vermelde tarieven zijn geldig vanaf 1 januari 2024.

dienst prijs
Zitting fysiotherapie (± 30 min) €46,00
Zitting fysiotherapie aan huis (± 30 min) €67,00
Zitting manuele therapie (± 30 min) €58,00
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek (± 60 min) €90,00
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek aan huis (± 60 min) €111,00
Screening, intake en onderzoek fysiotherapie DTF (± 30 min) €59,00
Intake en onderzoek na verwijzing (± 30 min) €59,00
Intake en onderzoek na verwijzing aan huis (± 30 min) €80,00
Lange zitting - 45 min. (complexe en/of meervoudige zorgvragen) €68,00
Lange zitting aan huis - 45 min. (complexe en/of meervoudige zorgvragen) €89,00
Telefonische zitting (± 30 min) €46,00
E-consult (per 10 min) €18,00
Niet nagekomen afspraak of een te laat afgemelde afspraak (<24 uur van tevoren) €30,00
Groepszitting 2 personen (p.p.) €39,00
Groepszitting 3 personen (p.p.) €36,00
Groepszitting 4 personen (p.p.) €34,00
Groepszitting 5 tot 10 personen (p.p.) €30,00
Verslag letselschade eenvoudig €85,00
Verslag letselschade complex €105,00