Léon Heuwekemeijer
Fysiotherapeut / Manueeltherapeut i.o.

Van jongs af aan houd ik van sporten, zowel het actief beoefenen als het passief aanschouwen. Mijn aandacht gaat vooral uit naar de sporten voetbal, American Football, honkbal, basketbal, golf, fitness en hardlopen. Naast het competitieve element en de passie die binnen een sportwedstrijd zo mooi tot uiting komt vind ik vooral de mentaliteit van een (top)sporter inspirerend (zoals zelfdiscipline, hard werken, willen winnen). Mijn andere interesse, die voortvloeide uit het sporten, is het menselijk lichaam, zowel het brein als het lichaam zelf.

In januari 2012 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool voor Economische Studies te Amsterdam voor de HBO-opleiding Sportmarketing & Management. In het kader van deze opleiding heb ik een half jaar in de VS gewoond om mijn scriptie voor de Dayton Dutch Lions FC te schrijven.

In februari 2016 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam voor de HBO opleiding Fysiotherapie. Hier heb ik o.a. het verdiepingsprogramma “fysiotherapie in de sport” en het “studium excellentieprogramma” gevolgd.

Van 1 maart 2016 tot 1 maart 2020 was ik werkzaam als fysiotherapeut voor ManualFysion. Naast mijn patiëntencontact begeleidde ik meerdere sportteams waaronder Amsterdam Pirates, Amsterdam Tigers, The Flying Dutchmen, TeamNL basketball U23.

Ik hoop je met mijn kennis, enthousiasme en passie voor het vak te kunnen helpen met klacht(en) aan het houding- en bewegingsapparaat.

Specialisaties

  • Manueel therapeut i.o.
  • Gewichtsconsulent (verdieping Coaching)
  • Leefstijlcoach
  • Dry Needling
  • PhysioPlux / MuscleBAN training
  • Medical taping

BIG-nummer79920846204

E-mail: leon@milefysiotherapie.nl

Telefoon: +31 (0)6 5255 6262.

Of stuur mij een Whatsapp

Maak een afspraak

Maak makkelijk een afspraak met ons, klik onderstaande knop en u wordt doorgestuurd naar de inschrijvingspagina.

aanmelden