Locatie Amstelveen

Schoudercentrum IBC Amstelland en MiLé Fysiotherapie hebben beiden een bijzondere interesse in schouderrevalidatie. De wens om dit in de meest brede zin neer te zetten en dit op een wetenschappelijk onderbouwde wijze uit te dragen is bij beiden diep geworteld. Met de vakinhoudelijke samenwerking richten we ons op het objectiveren van schouderproblematiek middels meetapparatuur. Hierdoor wordt het inzichtelijk waar de problemen zich bevinden (diagnostiek), geeft richting aan de inhoud van de therapie (training) en brengt een maat om verbetering te kunnen zien (evaluatie). Hierbij wordt niet alleen het schoudergewricht gemeten, maar de hele bewegingsketen wordt meegenomen. Sporters, maar ook niet-sporters met schouderklachten kunnen gebruik maken van deze wijze van analyseren. Iemand op een verantwoorde en onderbouwde wijze weer terug krijgen in hun geliefde sport of activiteit is onze passie. Schoudercentrum IBC Amstelland ligt in Amstelveen aan de sportvelden achter Kronenburg. Het is een nieuw pand en heeft ruime kamers voor individuele behandeling. Training doen we in een ruime oefenzaal met apparatuur waar ook voldoende ruimte is voor functionele- en sport gerichte training.

Adres
Schouder Centrum IBC
Veteranenlaan 1
1183 DL Amstelveen

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

  • Metrolijn 51 halte Kronenburg, lopen 12 minuten. Wandel de Saskia van Uylenbergweg in, deze volgen. Er zijn twee rotondes waar u rechtdoor gaat. Dan rechtsaf de Frits Mullerlaan in, de eerste straat links is de Veteranenlaan. Je vindt ons in het eerste gebouw vanaf de hoek.
  • Tramlijn 5 halte Kronenburg, lopen 12 minuten. Wandel de Saskia van Uylenbergweg in, deze volgen. Er zijn twee rotondes waar u rechtdoor gaat. Dan rechtsaf de Frits Mullerlaan in, de eerste straat links is de Veteranenlaan. U vindt ons in het eerste gebouw vanaf de hoek.

Plan je reis deur-tot-deur op 9292.nl

Bereikbaarheid met de auto

  • Vanaf de A10 (vanuit richting Zaandam): Neem afslag s 108 Buitenveldert, ga bij de stoplichten linksaf de Amstelveenseweg op. Deze weg volgen, na de stoplichten bij het kruispunt naar de Bosbaan, kan je linksaf De Cuserstraat in. Aan het eind van deze weg bij het stoplicht naar rechts de Beneluxbaan op. Bij het eerstvolgende stoplicht ga je linksaf, richting Kronenburg, de Saskia Uylenbergweg op. Deze weg volgen, bij beide rotondes neem je de tweede afslag, ga dan rechtsaf de Frits Mullerlaan in, dan gelijk naar links de Veteranenlaan in. Je vindt ons in het eerste gebouw vanaf de hoek.
  • Vanaf de A19 (vanuit richting Amersfoort): Neem de afrit s109 richting Buitenveldert/RAI/Rivierenbuurt. Sla linksaf naar de Europaboulevard richting Buitenveldert. Volg de Europaboulevard tot het einde, neem op de rotonde de eerste afslag naar de Van Boshuizenstraat. Aan het eind van deze straat bij de stoplichten naar links de Beneluxbaan op. Deze weg volgen, bij de tweede stoplichten ga je linksaf richting Kronenburg, de Saskia van Uylenbergweg op. Deze weg volgen, bij beide rotondes neem je de tweede afslag, ga dan rechtsaf de Frits Mullerlaan in, dan gelijk naar links de Veteranenlaan in. Je vindt ons in het eerste gebouw vanaf de hoek.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het centrum. Parkeren is gratis.