Corona update en maatregelen

Laatste update: 28 december 12:00

WIJ BLIJVEN OPEN!

Maatregelen COVID-19 – Coronavirus bij MiLé Fysiotherapie

Beste cliënt/patiënt,

Voor MiLé staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers voorop. Daarom doen wij er alles aan om jou met een veilig gevoel ons te bezoeken. Uiteraard volgen we daarbij de adviezen op van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Overheid. Voor onze praktijk protocol met het stappenplan annex triage stroomschema van het KNGF, zie hier.

Fysiotherapiepraktijken blijven OPEN!
Op maandag 14 december sprak minister-president Mark Rutte vanuit het Torentje Nederland toe en kondigde een ‘harde’ lockdown aan. Hij maakte ook bekend dat fysiotherapiepraktijken open kunnen blijven en kunnen doorgaan met het behandelen van patiënten tijdens de afgekondigde lockdown-periode.

De harde maatregelen zijn nodig, omdat het coronavirus namelijk opnieuw razendsnel om zich heen grijpt. De afgelopen weken zien we een snelle toename in het aantal besmettingen, tot zo’n 9.000 per dag. Ook in de ziekenhuizen en verpleeghuizen komen er elke dag patiënten bij. En dat heeft zijn weerslag op de zorg: al meer dan een miljoen reguliere behandelingen in het ziekenhuis zijn uitgesteld. Helaas is de bron van een besmetting niet altijd te herleiden. Maar wat wel duidelijk is: hoe meer contacten, hoe meer besmettingen. Om de zorg toegankelijk te houden, moeten we ingrijpen en onze contacten tot een minimum beperken. Daarom gaat Nederland vanaf dinsdag 15 december tot tenminste dinsdag 19 januari in de strengste lockdown tot nu toe. Een overzicht van deze maatregelen vindt u hier.

Wij hopen je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Zijn er nog vragen, neem dan contact met ons op (telefoonnummer: 020 2809 333).

Met vriendelijke groet,

Michael Davidson & Léon Heuwekemeijer