Behandeling

Patient journey

Heeft u last van lichamelijke klachten? Dan kan onze gespecialiseerde fysiotherapie helpen. We starten uw behandeling met een intake, waar we uitgebreid onderzoek naar uw klachten doen. Door middel van een vraaggesprek en uitgebreid lichamelijk onderzoek stellen wij een behandelplan op. Dit persoonlijke behandelplan is afgestemd op het verhelpen van uw specifieke klachten.

Intake

Bij de eerste afspraak wil de fysiotherapeut precies weten wat je lichamelijke klachten zijn. Zo kan hij vaststellen of je gebaat bent bij fysiotherapie of eerst naar je huisarts moet. Zo’n uitgebreid gesprek is niet nodig als je door de huisarts of medisch specialist bent doorverwezen naar een fysiotherapeut.

Onderzoek

Als duidelijk is dat fysiotherapie je kan helpen, ga je samen met je fysiotherapeut op zoek naar de mogelijke oorzaken van je klachten. Hij wil ook weten wat je persoonlijke doelen zijn. Wat hoop je met de behandeling te bereiken? Wat wil je (weer) kunnen? De fysiotherapeut onderzoekt ook het lichaamsdeel waar je last van hebt, en kijkt welke invloed je klacht of aandoening heeft op je houding en de manier waarop je je lichaam beweegt. Oftewel, hij onderzoekt de gehele keten.

Behandeling

Als de fysiotherapeut een klinische diagnose heeft gesteld, bespreekt hij met jou het behandelplan. Fysiotherapeutische behandeling past bij jouw persoonlijke situatie en is gericht op het doel dat jij wilt bereiken.

Behandelmethoden

Fysiotherapie: keten check, oefentherapie, dry needling, medical taping, mobiliseren, huiswerkoefeningen
Manuele therapie:
Sportrevalidatie:

Behandelapparatuur

ISO station
PhysioPlux
Compex
Stabilizer

Maak een afspraak

Maak makkelijk een afspraak met ons, klik onderstaande knop en u wordt doorgestuurd naar de inschrijvingspagina.

aanmelden