Yassine Zanzoun
Fysiotherapeut

Al vanaf mijn middelbare schooltijd is mijn interesse in de gezondheidszorg blijven groeien. Dit is dan ook de reden dat ik in 2014, na het behalen van mijn MAVO-diploma, begonnen ben aan de opleiding tot doktersassistent aan het Regio College in Zaandam. Na het afronden van de opleiding tot doktersassistent ben ik in 2017 gestart met het werken in een huisartsenpraktijk in Amsterdam. Hier heb ik mijn kennis weten te bevorderen in de geneeskunde en daarmee ook in diverse ziektebeelden. Daarnaast heb ik veel vaardigheden kunnen ontwikkelen door de praktische ervaring.

Tijdens de opleiding tot doktersassistent heb ik mijzelf georiënteerd in andere vakgebieden in de gezondheidszorg. Het menselijk lichaam fascineerde mij erg en met name het bewegingsapparaat. Dit is de reden dat ik al gauw terecht kwam bij de fysiotherapie. Zo heb ik in 2016 de knoop doorgehakt door te starten aan de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. In januari 2021 ben ik succesvol afgestudeerd tot fysiotherapeut.

In 2018 heb ik stage gelopen bij Michael Davidson in het toenmalige ManualFysion bij USC Club West in Amsterdam. In deze tijd heb ik veel met Michael gewerkt en heb ik veel kunnen opsteken van hem. Tijdens deze stageperiode heb ik een affiniteit en interesse ontwikkeld voor schouderproblematiek. Zo heb ik voor mijzelf tot op heden een weg gevonden tussen de praktische toepassingen en de aanwezige wetenschappelijk evidentie. Hieronder valt ook de PhysioPlux. Een Biofeedback apparaat wat mij als therapeut en de patiënt een kader geeft om samen te werken aan het herstel.

De drive, werkstrategie en discipline van Michael sprak mij erg aan. Een samenwerking met hem gedurende de start van mijn carrière in de fysiotherapie leek de beste vervolgstap na mijn afstuderen. In februari 2021 heb ik dan ook mijn intrede gedaan binnen MiLé om hier als fysiotherapeut aan de slag te gaan!

Zelf ben ik een sportieve jongeman met een interesse in de Martial Arts. Ik heb 6 jaar Taekwondo gedaan en sinds 2 jaar doe ik aan Kickboksen. Daarnaast bevorder ik mijn kracht en uithoudingsvermogen middels krachttraining en hardlopen.

Mijn ambitieuze instelling en gedrevenheid zijn mijn bronnen van energie om elke dag weer een betere zorgprofessional van mijzelf te maken en iets te mogen betekenen voor een ander.

Ik zal alles op alles zetten om mijn gedrevenheid, motivatie en passie voor de fysiotherapie in te zetten om u zo goed mogelijk te helpen met uw klacht of vraag!

Specialisaties

  • PhysioPlux / MuscleBAN training

BIG-nummer: 09928928704

E-mail: yassine@milefysiotherapie.nl

Telefoon: +31 (0)6 28420329.

Of stuur mij een Whatsapp

Maak een afspraak

Maak makkelijk een afspraak met ons, klik onderstaande knop en u wordt doorgestuurd naar de inschrijvingspagina.

aanmelden