Noyan Tufekcioglu
Fysiotherapeut / Manueeltherapeut i.o.

Als gepassioneerde fysiotherapeut en manueel therapeut in opleiding stel ik mij graag aan u voor. Mijn naam is Noyan en in 2017 heb ik mijn diploma fysiotherapie behaald aan de Hogeschool van Amsterdam. Sindsdien heb ik ervaring opgedaan in verschillende praktijken in Amstelveen en Amsterdam. Gedurende de afgelopen 6 jaar heb ik met veel verschillende cliënten gewerkt, van jonge sporters met pijnklachten aan het bewegingsapparaat tot oudere mensen die actief willen blijven.

Mijn passie voor fysiotherapie begon al op jonge leeftijd, en ik ben altijd gefascineerd geweest door het menselijk lichaam en hoe het beweegt. Ik heb een voorliefde voor balsporten en heb van jongs af aan gevolleybald. Ook heb ik volleybaltraining gegeven en geniet ik van de diversiteit die het werken met verschillende sporten en mensen met zich meebrengt.

Momenteel ben ik bezig met mijn 2e jaar masteropleiding manuele therapie aan de Brederode Hogeschool, waar ik me verder specialiseer in het vakgebied. Ik vind het belangrijk om altijd te blijven leren en mezelf te ontwikkelen, zodat ik mijn cliënten beter kan helpen.

Als fysiotherapeut en manueel therapeut in opleiding is mijn doel om mijn cliënten zo snel en goed mogelijk te helpen, zodat ze zelfstandig aan hun herstel kunnen werken. Ik maak daarbij gebruik van diverse behandelingstechnieken, waaronder manuele verrichtingen om het herstelproces te bevorderen.

Bij mij staan de behoeften en doelen van mijn cliënten altijd centraal. Ik vind het belangrijk om een persoonlijke aanpak te hanteren en samen te werken aan het behalen van de best mogelijke resultaten.

Met veel passie en toewijding wil ik als fysiotherapeut en aanstaande manueel therapeut bij MiLé Fysiotherapie mijn expertise inzetten om u te helpen bij uw herstel. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten en u te helpen bij uw herstel!

 

Specialisaties

  • Manueel therapeut i.o.
  • Dry Needling
  • PhysioPlux
  • Medical taping

BIG-nummer: 59923350504

E-mail: noyan@milefysiotherapie.nl

 

Maak een afspraak

Maak makkelijk een afspraak met ons, klik onderstaande knop en u wordt doorgestuurd naar de inschrijvingspagina.

aanmelden