Majda Naamane
Fysiotherapeut

Mijn naam is Majda Naamane. Ik ben in 2011 afgestudeerd en in 2012 een succesvolle fysiotherapie praktijk gestart in Amsterdam-West. Gedurende deze periode heb ik veel ervaring kunnen doen op het gebied van ondernemen met als doel de kwaliteit van de praktijk hoog te houden. Naast ondernemerschap had ik ook de uitdaging en verantwoordelijkheid om als fysiotherapeute de juiste zorg en begeleiding te bieden aan de patiënten. Ik heb veel ervaring kunnen opdoen in orthopedische en neurologische revalidatieproces, met name knie- en schouderklachten.

In de loop van de tijd kregen we in de praktijk vaker te maken met oncologische patiënten of patiënten die bezig zijn met hun fysieke en mentale herstel. Mede hierdoor is mijn interesse begonnen in oncologie en ik heb daardoor de beslissing gemaakt om in september 2021 te beginnen aan een master opleiding Oncologic Physical Therapy.

In 2017 heb ik voor een nieuwe uitdaging gekozen; ik heb van 2017 tot 2020 in Stockholm gewoond. Het jaar daarop, in 2018, heb ik mijn praktijk verkocht.

Ik ben weer terug in mijn stad Amsterdam XXX en wil me graag weer focussen op patiënten met divers klachten die begeleiding en de juiste behandeling nodig hebben.

“ Jij en ik = Samen doen! “

Specialisaties

  • Oncologie Fysiotherapeut i.o.
  • Leefstijlcoach
  • Dry Needling
  • Ademhalingsoefeningen
  • Medical taping

BIG-nummer59913982604

E-mail: majda@milefysiotherapie.nl

Maak een afspraak

Maak makkelijk een afspraak met ons, klik onderstaande knop en u wordt doorgestuurd naar de inschrijvingspagina.

aanmelden